TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız Başarı İle Gerçekleştirildi!

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Kapsamında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı Gerçekleştirdik.

07.01.2024 518

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine ve yaygınlaştırılmasına yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışına İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet ALTINTAŞ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veysel ÇALIK, Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mehmet Sabri TEKİN, Ertan SÖZER, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KANAR,İlçe Emniyet Müdürü Selahattin ŞERBET, ilçemiz daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, ilçemiz okullarından öğrenciler katıldı. Bilim fuarımız okul müdürümüz Sayın Ahmet DİRSEK' in destekleri ile proje yürütücümüz Özel eğitim öğretmeni Mihriban HAYVACI olmak üzere okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çeşitli alanlarda 20 farklı proje öğrencilerimizin anlatımıyla gün boyu protokol üyelerinin, bilim meraklısı okulumuz özel öğrencilerinin ve ilçemiz okullarından gelen öğrencilerin beğenisine sunuldu. Projeler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Fuarımızın kapıları  ziyaretçilerimiz için 2 gün boyunca açık kaldı. Projede yer alan öğrencileri tebrik eder, emeği geçen başta proje yürütücümüz Mihriban HAYVACI olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-01-202407-01-202407-01-202407-01-202407-01-2024