KARNE HEYECANI!

21.01.2024 2048

11 Eylül 2023'te başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi  sonra erdi.

Öğrenciler için son ders zili, 15 günlük yarıyıl tatili için çaldı. İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki milyonlarca öğrenci, eğitim-öğretime yarıyıl tatili arası vermek üzere 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerine kavuştu.Özel öğrencilerimiz karne töreninde tatil öncesi son kez bir araya geldi. Tatil heyecanı yaşayan anasınıfındaki miniklerimizden Meslek Okulumuzdaki gençlerimize kadar tüm öğrencilerimize karneleri ve karne hediyeleri Okul Müdürü Ahmet DİRSEK tarafından takdim edildi.

Tatile çıkacakları için heyecanlı olduklarını aktaran öğrenciler ise tatilde anne babalarına yardım edeceklerini, öğretmenleri tarafından verilen ödev değil "zevkli tatil görevlerini" eğlenerek yerine getireceklerini, bol bol dinleneceklerini ve tatil boyunca arkadaşlarını özleyeceklerini söylediler.

Yarıyıl tatili 2 Şubat Cuma günü sonra erecek. Öğrenciler, 5 Şubat'ta tekrar sıralarına oturacak.