ULUSLARARASI PROJE UZMANI,EĞİTİMENİ ANIL TOROS İLE ERASMUS PLUS

Okul Müdürümüz Ahmet DİRSEK in öğrenen okul felsefesi üzerine kurum dijital medya ve teknoloji destek kurulu tarafınca organize edilen "ERASMUS PLUS VE ÖZEL EĞİTİM" temalı instagram canlı yayını 11 Ocak 2022 Salı Akşamı Saat 21.00'da gerçekleşti.

17.01.2022 367

11 Ocak 2022 Salı Akşamı Saat 21.00'da okulumuz resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleşen canlı yayınımızda  Anıl TOROS ile Erasmus + Projeleri üzerine  konuştuk. Moderatör öğretmen olarak okulumuz Özel Egitim Öğretmeni Dirok Ölker Vural Erasmus Plus projeleri hakkında merak ettiğimiz tüm sorulara bizler adına yanıt aradı.

Anıl TOROS Kimdir?

İngilizce Öğretmeni

2021 Rol-Model Öğretmen

ERASMUS + Proje Uzmanı ve Eğitmeni

MEB eTwinning Sosyal Medya Yöneticisi

MEB eSafety Türkiye Elçisi

MEB eTwinning Kalite Geliştirme Ekip Üyesi

16 ERASMUS+ Projesi, 1 akreditasyon ve halen devam etmekte olan 5 Erasmus projesi.

17 eTwinning Ulusal Kalite Etiketi, 14 Avrupa Kalite Etiketi, 1 eTwinning Türkiye Özel Ödülü.

@turkiyetwinning
@etwinningbursa