" ' İÇİNDEKİ EN İYİ SEN İ BULDUGUNDA BAŞARACAKSIN!' HEDEF MİLLİ TAKIM!' "

14.08.2022 468

Ali Emrah ARI, Masa Tenisinde Milli Takımda Yer Almayı Hedefliyor.    İlgi ve becerilerinin farkında olmayı, gelecege dair hayaller kurmayı, Bursa Mustafakemalpaşa İbn-i Sina Özel Eğitim Meslek Okulu'nda öğrendigini dile getiren Ali Emrah ARI bu özel hikayede hayatına dokunan kahramanın bugünkü kurum müdürü ve aynı zamanda İbn-i Sina Özel Sporcular Spor Derneği Kurucusu Ahmet DİRSEK in oldugunu dile getirdi. Bu yıl Sinopta düzenlenecek olan Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takım Kampına Davet edilen 24 yaşındaki Ali Emrah ARI her daim rol model aldığı, Ahmet öğretmeninin "İçindeki en iyi 'Sen' i buldugunda başaracaksın Hedef Milli Takım!" cümlesi ile 5 yıl önce masa tenisi  turnuvalarına başladığını ve bu zamana kadar farklı şehirlerdeki müsabakalara öğretmenleri rehberliginde katıldığını dile getirdi.    İbn-i Sina Özel Egitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet DİRSEK " özel gereksinimli bir ailenin ve okulumuzun gurur tablosu olan Ali Emrah ARI mezun olsa da hep bizimleydi" dedi ve rehberlik ve izleme calismalari ile Ali Emrah ın Viapot Toprak Ürünleri Fabrikasında istihdamının sağlandığını iş hayatını basarili bir sekilde surduren ARI nın mesleki ve sportif faaliyetlerini bir arada  devam ettirebildigini ifade etti.Antrenmanlarda  Ali Emrah a destek olan Beden Egitimi Öğretmenleri Ali Bekir YILDIRIM, Selma Servi AKARDERE ve Cengiz ÖZDEN e de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

14-08-202214-08-202214-08-202214-08-202214-08-202214-08-2022