eTwinning Okuluyuz!

23.05.2023 104

Bursa Mustafakemalpaşa İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Kademe adına yapılmış olan eTwinning Okulu başvurusu sonucunda faaliyetlerimiz Avrupa Komisyonu tarafından değerlendirilerek "eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazandık. Kazandığımız bu etiketle, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında okulumuz lider olarak tanınmış oldu. Başvuru surecinde yoğun çaba sarfeden Okul Müdürü Ahmet DİRSEK ve Müdür Yardımcıs⁷ Halime BAŞARAN' a, başvuru icin gerekli şartların oluşmasını sağlayan etwinner öğretmenlerimiz Onur ERÖZ, Sinem ŞENIŞIK'a öğrenen okul felsefesine katkı sağlayan tüm egitimcilerimize tesekkuru bir borc biliriz. Bu yıl platforma yeni katılan ve kurum aktifligini arttıran ògretmenlerimiz İskender AYNACI ve Selman DEMİR e proje süreclerinde basarılar dileriz.